ponedjeljak, 21. listopada 2019.

POSVJEŠČIVAĆI

Akademiku Silobrčiću smrdi i gadi se sve što miriše na popove i Crkvu, osobito Katoličku, ali mu ne smrdi biti uglednim članom isntitucije koju su osnovali popovi (HAZU). Nije odbio kandidaturu, dapače s ponosom ju je prihvatio. Njego se ured nalazi isto u zgradi koju su sagradili popovi. Nisam čuo da je odbio biti članom "popovske ustanove". Toliko o dosljednosti progresivaca i posvješčivaća  nas zatucanih.
Hrvati, osobito katolici gade se našim progresistima, prosvjećenim i posvješćenicima ali im se ne gadi uzeti pare tim istim zatucanim, zaostalim Hrvatima. Svi smo mi za njih "ljudi slučajevi". Po njima najbolje bi bilo ograditi nas bodljikavom žicom i izolirati nas da ne zagađujemo prostor prosvjećenima i progresivnima.
Za sve što u Hrvatskoj nije dobro, krivi su katolici, za sve dobro zaslužni su ljevičari koji su po samoj naravi progresivci. Tko u to sumnja odmah je fašista, ustašofil.
Koliko se samo buke diglo kad je netko prije par godina izlio kantu govana na glavu jednog progresivca i osvješčivaća priglupih Hrvata. Što je za osuditi. Ali pri tome ne valja zaboraviti da dotični svaki tjedan preko novinskih stupaca istovaruje cijele kontejnere govana na Hrvate i katolike.
Katolici su građani ove zemlje, porezni obveznici, dakle njihovim novcem plaćaju se i oni koji ih vrijeđaju, vrijeđaju njehovu vjeru, njihove svetinje, one koji bi ih izbacili iz društva, oduzeli im građanska prava zajammčena Ustavom. I ne traže da se ne plaćaju, oni poštuju različitoasti, drugačija mišljenja.

Nema komentara:

Objavi komentar